Terugblik 2015

HET WAS EEN BAZENDAG!

Begin december 2014 zijn de eerste werkzaamheden gestart voor de organisatie van dit nieuwe sport- en spelevenement. Na talloze vergaderingen, brainstormsessies en 6 dagen van opbouwen was de dag eindelijk daar, 16 mei 2015.

Meer dan 2000 bezoekers zijn, ondanks het slechte weer, aanwezig geweest om dit evenement van dichtbij mee te maken.

Na zestien spannende spelronden met zeer originele spellen en een waanzinnig eindspel, zijn de Killerbees uit Hegelsom als eerste van de zestien teams geëindigd. Daarmee mogen zij zich DE Baas van Horst aan de Maas 2015 noemen. De Killerbees werden op de voet gevolgd door Stammie 2.1 uit Grubbenvorst en Little Steve and the smokers uit Kronenberg.

Daarmee kwam dit evenement nog lang niet ten einde. Er werd nog tot in de late uurtjes, onder de naam BAASPOP, doorgegaan, met muziek van De mannetjes van de Radio, DJ Sergio Silvano en DJ Kid de Luca.

Maar liefst 161 vrijwilligers uit Horst aan de Maas hebben deze dag hun beste beentje voorgezet om de teams te voorzien van scheidsrechters, toezichthouders en broodjes. Maar ook om de bezoekers en feestgangers te voorzien van de beveiliging bij de kluisjes en de nodige drankjes. DANKJEWEL!

Gedurende de weken erna zijn er nog twee bijzondere prijzen uitgereikt: De BAZEN van Jong Nederland Meterik wonnen de prijs voor het leukste spel en de BAZEN van Little Steve and the smokers wonnen de prijs voor het team dat zich het best presenteerde.

Op 10 oktober werd de Baas van Horst aan de Maas, op eigen grondgebied gekroond. Top gedaan, Killerbees!

 

Tagged under: