Kick off 2016

Wij zijn los! Op naar 7 mei 2016 in Hegelsom!

De organisatie van Baas van Horst aan de Maas heeft de afgelopen tijd niet stil gezeten en is al enkele weken volop bezig met de voorbereidingen van de tweede editie van dit unieke evenement.

De eerste vergaderingen met de gehele organisatie hebben al plaats gevonden en de vele taken zijn ondergebracht bij de diverse commissies. Er is onder andere al hard gewerkt aan de nieuwe website, de programmaboekjes, een andere opzet voor onze sponsoren, een nieuw logo en ook de planning is voor 90% rond. Maar… er is nog genoeg werk aan de winkel voordat de tweede editie op zaterdag 7 mei 2016 van start kan gaan.

In de loop van de komende weken zullen de inschrijvingen van de teams én de inschrijvingen voor het verzinnen van de spellen worden geopend. Heb jij je team al bij elkaar? Of heb jij al een idee voor een mega spannend en uniek spel?

Houd de website en de Facebook pagina goed in de gaten voor de nieuwste informatie en WEES ER SNEL BIJ!

Tagged under: