Verenigingen gezocht!

Verenigingen gezocht die hun creativiteit de vrije loop willen laten!

Na het daverende succes van vorig jaar vindt op 7 mei 2016 de tweede editie van het evenement ‘Baas van Horst aan de Maas’ plaats. Elk kerkdorp van Horst aan de Maas mag twee teams afvaardigen om deel te nemen aan de bloedstollende strijd om de Bazentitel. In totaal zullen er circa 500 deelnemers meedoen. Het team dat het beste presteert tijdens deze enerverende dag mag zich een jaar lang ‘Baas van Horst aan de Maas 2016’ noemen!

Wil jouw vereniging een vet spel bedenken?

Ook dit jaar is de organisatie van Baas van Horst aan de maas weer opzoek naar enthousiaste verenigingen die het een uitdaging vinden om een activiteit te bedenken en organiseren voor de tweede editie, zodat de teams kunnen strijden op zestien diverse en spectaculaire activiteiten. Zit jij bij een vereniging in Horst aan de Maas en lijkt het je leuk een mooie bijdrage te kunnen leveren aan dit unieke evenement en daarnaast natuurlijk ook aan jouw eigen club? Wacht dan niet langer en meld je aan!

Naast het spekken van de verenigingskas kun je jouw vereniging op de kaart zetten bij de deelnemers, bezoekers en de gemeente. Het is een mooie gelegenheid om jouw vereniging in de schijnwerpers te zetten door het organiseren van een bazen activiteit. Denk aan activiteiten zoals: Expeditie Robinson, spel zonder grenzen, de kelnerrace, katapult schieten, bubble voetbal en tjoekbal.

Wat bieden wij de verenigingen:

  • Handreikingen voor het bedenken en organiseren van een vernieuwende activiteit;
  • Een budget van 350 euro voor de materialen die nodig zijn om het spel te realiseren. Wees creatief en innovatief, want dan kun je misschien een deel van dit geld investeren in jouw vereniging;
  • De mogelijkheid om jouw vereniging en dorp te promoten tijdens dit drukbezochte evenement;
  • Toegangskaartjes voor het aansluitende eindfeest (maximaal 5 kaartjes per vereniging);
  • Het beste spel van Baas van Horst aan de Maas 2016 krijgt een extra beloning van maar liefst 500 euro!

Wat wij verwachten van de deelnemende verenigingen:

  • Het bedenken van een spel dat tijdens Baas van Horst aan de Maas zal worden gespeeld;
  • De activiteit dient te worden bedacht aan de hand van richtlijnen opgesteld door de organisatie van Baas van Horst aan de Maas;
  • De vereniging is verantwoordelijk voor het opbouwen, begeleiden en afbreken van de activiteit

Meer info of deelnemen? Neem contact met ons op!

Hebben we bij jullie interesse gewekt om deel te nemen, of ben je op zoek naar meer informatie? Neem dan contact op via activiteiten@baasvanhorstaandemaas.nl  t.a.v. Kelly Jacobs. Dan sturen we jullie meer informatie toe.

We kijken er naar uit om samen met jullie een uitdagend en veelzijdig activiteitenprogramma op te stellen voor de tweede editie van Baas van Horst aan de Maas!

Tagged under: