Partner worden?

Wilt u partner worden van Baas van Horst aan de Maas? Dat kan! Dit jaar biedt de organisatie van Baas van Horst aan de Maas diverse mogelijkheden om uw bedrijf of organisatie in de schijnwerpers te zetten bij de inwoners van Horst aan de Maas.

Door de vernieuwde opzet van sponsoring is het mogelijk om uw eigen sponsorpakket samen te stellen. U zou de vergelijking kunnen maken met een winkelmandje waarin u de sponsormogelijkheden stopt die relevant zijn voor uw bedrijf of organisatie.
U kunt de mogelijkheden bekijken en uw sponsorpakket op maat samen stellen op onze website, door hier te klikken.

Sponsorpakketten 2016

Mocht u vragen hebben, dan kunt u contact op nemen door een e-mail te sturen naar sponsoring@baasvanhorstaandemaas.nl of te bellen naar +316-83563753.
Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op en zorgen ervoor dat u een sponsorpakket op maat krijgt, geheel naar uw wensen.

Tagged under: