Partner worden?

Wilt u uw bedrijf of organisatie in de schijnwerpers zetten bij de inwoners van Horst aan de Maas? Dat kan! Ook dit jaar bieden wij diverse mogelijkheden om uw bedrijf of organisatie te verbinden aan Baas van Horst aan de Maas.

Via onze website bieden wij u legio opties zodat ook dit jaar de mogelijkheid bestaat om een sponsorpakket naar eigen wens samen te stellen. Middels het winkelmandje op onze website kunt u zelf de vergelijking maken welke sponsormogelijkheden relevant zijn voor uw bedrijf of organisatie. Wilt u de mogelijkheden bekijken of een sponsorpakket op maat samenstellen? Neem dan een kijkje op onze website door hier (http://baasvanhorstaandemaas.nl/sponsorpakketten-2017/) te klikken.

Heeft u vragen of opmerkingen met betrekking tot bovenstaande, neem dan gerust contact op met ons door een e-mail te sturen naar sponsoring@baasvanhorstaandemaas.nl. Baas van Horst aan de Maas neemt dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Tagged under: