Save the date! 27 mei 2017

Zoals jullie wellicht al weten vindt Baas van Horst aan de Maas 2017 plaats in het altijd-gezellige Melderslo. Op welke locatie dit precies zal zijn houden we nog even geheim, maar wel mogen we jullie vertellen dat dit grootse evenement plaats gaat vinden op zaterdag 27 mei 2017. Pak dus snel die spreekwoordelijke dikke marker erbij en omcirkel de datum groot in jouw agenda!

Sinds 1 januari liggen ook de inschrijfboekjes weer klaar in de lokale kroegen en sozen. Sprokkel dus snel een team bij elkaar en verzeker je van een plaats in de competitie. Per dorp mogen er maar twee teams mee doen, dus wees er snel bij en wellicht sleept jullie dorp dit jaar de titel ‘Baas van Horst aan de Maas’ binnen!

Het inschrijfboekje is ook hier digitaal te vinden!

Tagged under: