Sponsorpakketten 2019

Mocht u Baas van Horst aan de Maas willen sponsoren, kies dan uit één van onze volgende sponsorpakketten:

Privacy

Sponsorpakketten zijn voor sponsoring in cash (ex. btw). Voor sponsoring in natura kunt u terecht bij sponsoring@baasvanhorstaandemaas.nl

  • *1 Sponsoren van het Baas-pakket en het Goud-pakket worden evenredig verdeeld over de bonnen.
  • *2 Sponsoren van het Baas-pakket en het Goud-pakket worden evenredig verdeeld over de T-shirts.
  • *3 Voor het Baas-pakket geldt dat alle sponsoren evenredig verdeeld worden over de polsbandjes van BaasPop. Voor Goud-pakket geldt dat alle sponsoren evenredig verdeeld worden over de polsbandjes van de deelnemende teams.
  • *4 Voor het Baas-pakket geldt dat het logo tijdens de 5de editie op onze Facebookpagina wordt gepost. Voor het Goud-pakket geldt dat het logo in de week voor aanvang van het evenement gepost wordt op onze Facebookpagina. Voor het Zilver-pakket geldt dat het logo in 2 weken voor aanvang van het evenement gepost wordt op onze Facebookpagina.
  • *5 Voor het Baas-pakket geldt dat er 1 banner (338 cm bij 174 cm) per sponsor wordt geplaatst op het terrein. Voor het Goud-pakket geldt dat er 1 banner (338 cm bij 174 cm) per 3 sponsoren wordt geplaatst op het terrein. Voor het Zilver-pakket geldt dat er 1 banner (338 cm bij 174 cm) per 5 sponsoren wordt geplaatst op het terrein.
  • *6 Voor het Baas-pakket geldt, 1 sheet per sponsor. Voor het Goud-pakket geldt, 2 à 3 sponsoren per sheet. Voor het Zilver-pakket geldt, 3 t/m 5 sponsoren per sheet. Voor het Brons-pakket geldt, >5 sponsoren per sheet.

Uw naam:

Uw e-mailadres:

Uw organisatie: