Nominatie ‘De Verbinding’!

Blij, verrast en trots is de organisatie van Baas van Horst aan de Maas op de nominatie voor ‘De Verbinding 2015’. Deze prijs is in het leven geroepen door Natuurlijk Ondernemend!, een samenwerkingsverband van bedrijven en organisaties actief in Horst aan de Maas. ‘De Verbinding’ is een aanmoedigingsprijs voor bijzondere projecten of evenementen in de Gemeente Horst aan de Maas. Baas van Horst aan de Maas mag zich één van de gelukkige genomineerden noemen. Vrijdag 18 december wordt duidelijk welke drie genomineerden in aanmerking komen voor een mooi geldbedrag ter aanmoediging van het genomen initiatief.

Voor ‘De Verbinding 2015’ zijn zes bijzondere initiatieven genomineerd door de partners van Natuurlijk Ondernemend! Naast Baas van Horst aan de Maas komen Stichting Natuur en Jeugd, Dorpscoöperatie America, Dorpsdagvoorziening Broekhuizen/Broekhuizenvorst, Grubbenvorst online en Dorpshuiskamer Repaircafe Sevenum, ook in aanmerking voor deze aanmoedigingsprijs!

Op 18 december wordt duidelijk welke drie van de zes genomineerden een bijdrage van 750 euro in ontvangst mogen nemen. De andere drie genomineerden gaan niet me lege handen naar huis en ontvangen een bijdrage van 450 euro. Tijdens de uitreiking op 18 december zullen alle genomineerden aan de jury presenteren waaraan zij het gewonnen bedrag gaan besteden. Het is voor het eerste keer dat deze aanmoedigingsprijs wordt uitgereikt. De organisatie van Baas van Horst aan de maas is meer dan trots op deze nominatie!
Deze nominatie moedigt de organisatie van Baas van Horst aan de Maas zeker aan! Er wordt alweer met man en macht gewerkt om ook van de tweede editie van Baas van Horst aan de Maas een prachtig evenement te maken. Dit keer niet in Sevenum, maar in het winnende dorp Hegelsom. Baas van Horst aan de Maas is een initiatief waarbij het van belang is om sociale cohesie in de gemeente te versterken door middel van sport, spel en amusement. Op zaterdag 7 mei vindt de tweede editie van Baas van Horst aan de Maas plaats.

Meer informatie over dit bijzondere initiatief is te vinden op www.baasvanhorstaandemaas.nl

Tagged under: