TWEEDE EDITIE BAAS VAN HORST AAN DE MAAS

Kom op 7 mei naar Baas van Horst aan de Maas in Hegelsom!

Over twee weken is het zover, de tweede editie van Baas van Horst aan de Maas 2016! Op 7 mei zullen 24 teams uit 13 kernen van de gemeente Horst aan de Maas strijden om deze felbegeerde titel. Dit jaar vindt het evenement plaats in Hegelsom, het winnende dorp van vorig jaar.

De organisatie van Baas van Horst aan de Maas, bestaande uit vele vrijwilligers afkomstig uit diverse dorpen uit de gemeente Horst aan de Maas, zijn al bijna een jaar met man en macht aan het werk om ook van deze tweede editie een waar spektakel te maken. Niet alleen deze vrijwilligers zetten hun beste beentje voor, ook de deelnemende teams en de vele verenigingen zijn al weken bezig om zich voor te bereiden op deze dag.

Op zaterdag 7 mei wordt dit sportieve event om 10:15 uur geopend op de Kruisstraat in het bazendorp Hegelsom. Op deze locatie barst vervolgens om 11:00 uur de strijd los om de titel ‘Baas van Horst aan de Maas’. De hele ochtend en middag zullen in het teken staan van samenwerken, sport en spel. De deelnemende teams gaan door middel van uitdagende spellen de strijd met elkaar aan. Deze spellen zijn allemaal bedacht en gemaakt door verenigingen uit de gemeente.

De sportieve activiteiten zullen duren tot 17.00 uur waarna de teams zich klaar zullen maken voor het eindspel. Dit spannende eindspel zal rond 19.30 uur starten en zal uiteindelijk bepalen welk dorp zich een jaar lang ‘Baas van Horst aan de Maas’ mag noemen. Aansluitend aan het eindspel zal het feest direct losbarsten, genaamd BAASPOP! DJ David Ghetto, DJ Styn en DJ Gurde zullen alle feestgangers verblijden met bekende beats en opzwepende muziek.

Prijsuitreiking door ….?

Om 22.00 uur zal de prijsuitreiking plaatsvinden in de feesttent.
Niemand minder dan één van de echte ‘bazen’ van Horst aan de Maas zal deze prijs uit komen reiken. Wie dit zal zijn, wordt later bekend gemaakt.

Steun van lokale ondernemers

De steun van lokale bedrijven is van groot belang om ook deze tweede editie van Baas van Horst aan de Maas te laten slagen. De organisatie is dan ook vereerd en blij dat ook dit jaar zoveel lokale ondernemers een steentje bij willen dragen aan dit unieke event. Lenssen Advies is dit jaar aan Baas van Horst aan de Maas verbonden als Hoofdsponsor.

Tagged under: