Baas van Horst aan de Maas 2016 is Melderslo!

Vers van de pers…. Baas van Horst aan de Maas 2016 is Melderslo!
Tweede editie Baas van Horst aan de Maas nu al een daverend succes!

Vandaag om 11:00 uur barstte de strijd los om de titel Baas van Horst aan de Maas! Met de zon hoog aan de hemel, 24 deelnemende teams, 16 zelfgemaakte spectaculaire spellen en vele toeschouwers afkomstig uit Horst aan de Maas, maar ook daarbuiten, mag nu al gezegd worden dat de tweede editie van Baas van Horst aan de Maas een daverend succes was. Met een super gave winnaar namelijk het team: KPJ Melderslo!

Na het startschot dat vanmorgen om 10:30 uur werd gegeven door Wethouder Bob Vostermans, barstte de strijd los om de titel Baas van Horst aan de Maas. 24 teams afkomstig uit dertien dorpskernen van Horst aan de Maas hebben zich vol overgave gestort op zestien super uitdagende spellen, gemaakt door twaalf verenigingen uit de gemeente. Spellen waarop zij hebben gestreden waren onder andere; Water Bingo, Super Mario, Levende Kamelenrace, Megaknikkerbaan en de Ladderman.

Lang ging de strijd gelijk op. Na de middagpauze stond Team Metiezentos aan kop. Maar onverminderd gingen de andere teams er volop tegenaan. Na een gezellige barbecue in het Bazendorp stond het Eindspel nog op het programma, waar de teams hun laatste punten konden verzamelen. De teams werden nog tot 22:00 uur in spanning gehouden waarna Team KPJ Melderslo uitgeroepen werd als winnaar door niemand minder dan burgemeester Kees van Rooij. Het zilver ging naar Little Steef & the Smokers (Kronenberg) en de bronzen plek werd gedeeld door Team Metiezentos (Evertsoord) en Stammi 2.1 (Grubbenvorst).

Wat wint de winnaar..?

De winnaars uit Melderslo mogen een jaar lang DE TITEL Baas van Horst aan de Maas dragen. Zij krijgen borden met daarop Baas Van Horst aan de Maas, die bij binnenkomst van hun dorp worden ophangen en last but not least wordt de volgende editie georganiseerd in het winnende dorp en mag Melderslo optreden als gastheer.

Tagged under: