Baas van Horst aan de Maas 2017 Team SKUKG Sevenum!

Derde editie Baas van Horst aan de Maas nu al een daverend succes!

Vandaag om 11:00 uur barstte de strijd los om de titel Baas van Horst aan de Maas 2017! Met de zon hoog aan de hemel, 25 deelnemende teams, 16 zelfgemaakte spectaculaire spellen en vele toeschouwers afkomstig uit Horst aan de Maas, maar ook daarbuiten, mag nu al gezegd worden dat de derde editie van Baas van Horst aan de Maas een daverend succes was. Met een super gave winnaar, namelijk het team: SKUKG uit Sevenum.

De teams afkomstig uit dertien dorpskernen van Horst aan de Maas hebben zich vol overgave gestort op super uitdagende spellen, allemaal gemaakt door verenigingen uit de gemeente. Spellen waarop zij hebben gestreden waren onder andere; Zeeslag, Skojven, Het Boutspel, Chaosdoelspelen, Dizzy Darts.

Ondanks de warmte werd er fel en hard, maar sportief gestreden om de felbegeerde titel. In de loop van de dag hebben verschillende teams aan kop gestaan, maar de strijd ging onverminderd door. Na een gezellige barbecue in het Bazendorp stond het eindspel nog op het programma, waar de teams hun laatste punten konden verzamelen. De teams werden nog tot 22:00 uur in spanning gehouden waarna Team SKUKG uitgeroepen werd tot winnaar door niemand minder dan burgemeester Kees van Rooij. Het zilver ging voor het derde jaar naar Little Steef & the Smokers (Kronenberg) en de bronzen plek is voor America First Team Boems (America).

Bezoekers aan het evenement konden naast het aanmoedigen van de teams genieten van een lekker hapje en drankje op het overdekte terras. De kinderen werden ook niet vergeten en konden zich helemaal uitleven in het RABO-Minibazendorp waar hun een uitdagend parcours stond te wachten.

Wat wint de winnaar..?

De winnaars uit Sevenum mogen een jaar lang DE TITEL Baas van Horst aan de Maas dragen. Zij krijgen borden met daarop Baas Van Horst aan de Maas, die bij binnenkomst van hun dorp worden ophangen en last but not least wordt de volgende editie georganiseerd in het winnende dorp en mag Sevenum wederom optreden als gastheer 2018!

Tagged under: